Työnohjaus

Työnohjaus mahdollistaa pysähtymisen työn äärelle; reflektoimaan, tutkimaan ja kehittämään ammatillista identiteettiä, työtä ja työyhteisöä.

 

Tarjoan ratkaisukeskeistä työnohjausta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Työnohjaus onnistuu yksilö- tai ryhmä-muotoisena. 

 

Ratkaisukeskeinen työnohjaus mahdollistaa omien tunteiden ja kokemusten työstämistä voimavarakeskeisesti lisäten työhyvinvointia ja työssäjaksamista. Työnohjauksessa kartoitetaan työntekijän/ työyhteisön voimavaroja ja vahvistetaan niitä. Haasteellisiin tilanteisiin etsitään uusia näkökulmia ja toimintatapoja. 

 

Meiltä myös voimaannuttavat työhyvinvointi-paketit työyhteisöille! Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän työyhteisölle sopiva paketti!

 

 

koulutus ja luennot

Tilauksesta ratkaisukeskeiseen terapiaan liittyviä koulutuksia ja luentoja. Ratkaisukeskeinen ajattelumalli antaa uudenlaisia lähestymistapoja ja työkaluja, joita voi hyödyntää asiakkaiden parissa sekä oman työssä jaksamisen ja työyhteisön ilmapiirin parantamiseksi.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

NIITTY-YHTEISÖTYÖNOHJAUS

Uusi tarkkaan suunniteltu yhdistelmä yksilö- ja yhteisötyönohjausta, jotta jokainen työntekijä saa mahdollisuuden kukoistaa yksin ja yhdessä!

Suunniteltu kattamaan erityisesti sosiaali- ja terveysalan työyhteisöjen tarpeita.